Logit kan veel voor u betekenen. Onze dienstverlening varieert van het geven van advies tot het bieden van praktische hulp en alles daar tussen in.

Advies

Wat gaan we doen en hoe pakken we het aan? Zeer belangrijke vragen die beantwoord moeten worden. Soms is het verstandig om een plan te maken en soms is het beter om gewoon te beginnen. Logit helpt u bij het inventariseren van de mogelijkheden en bij het kiezen van de juiste.
Dit gaat op zeer praktische wijze:
– Wat is het doel?
– Wat zijn de verschillende manieren om dat doel te bereiken?
– Wat is de beste manier?
– Hoe gaan we dat doen?

Project ondersteuning

“Een project is een tijdelijke organisatie die in het leven is geroepen met als doel het opleveren van één of meer producten op grond van een overeengekomen Business Case.” (Bron: Prince2)

Een project moet altijd worden uitgevoerd naast het “gewone” werk. Met name in kleinere organisaties is daar niet altijd capaciteit voor. Logit levert de benodigde extra mankracht. Dat kan projectmanagement zijn voor grote projecten. Dat kunnen bouwers zijn voor zeer praktische ondersteuning. Dat kan een combinatie zijn van beide.

Realisatie

Logit kan ook een deel van of het gehele project voor u uitvoeren. Dit doen we het liefst op basis van een van te voeren afgesproken prijs (fixed price) zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. De realisatie wordt dan voor af gegaan door een offerte traject waarin wordt bepaald wat er moet gebeuren en wat dat gaat kosten.

Hulp

Ook voor zeer praktische hulp kun u terecht bij Logit.